Startende ondernemer met magazijn? Dit heb je nodig

Als startende ondernemer die producten verkoopt is het wel zo prettig als je jouw voorraad op een veilige manier kunt opslaan. Het huren van een magazijn is dan ook vaak de eerste stap die je zet naar de opslag van je producten. Maar wat heb je precies nodig om jouw voorraad op te slaan en waar moet je op letten? Hier vind je alle belangrijke informatie en selecteer jij de juiste palletstelling voor jouw producten!

Sla je producten op met de juiste stellingen

Het is erg belangrijk om jouw magazijn op de juiste manier in te delen. Door hier vanaf het eerste moment mee aan de slag te gaan, zul je hier op den duur van gaan profiteren. Kies altijd de juiste stellingen voor de opslag van producten. Heb je vooral kleine producten of ga je zware, lange goederen verkopen? Voor ieder type product is een geschikte stelling verkrijgbaar. Je hebt onder andere de keuze uit de volgende opties:

  • Palletstelling: stelling voor het plaatsen van pallets met goederen. Dit biedt gemakkelijke opslag en overzicht bij verzending naar klanten.
  • Draagarmstelling: stelling voor het opslaan van lange en zware goederen. Dit type stelling is goed te combineren met legborden.
  • Legbordstelling: een opslagsysteem dat beschikbaar is in verschillende uitvoeringen, voor het opslaan van diverse soorten goederen.
  • Grootvakstelling: ideaal systeem voor het opslaan van goederen met veel volume.
  • Inrijstelling: stelling waarbij laadeenheden op palletrails worden geplaatsen. Je kunt de goederen gemakkelijk inrijden. Ideaal voor zwaardere producten.

Kies voor gebruikte magazijnstellingen

Als beginnende ZZP’er is het logisch dat je de kosten zoveel mogelijk wilt drukken. Wist je dat je ook voor gebruikte magazijnstellingen kunt kiezen? Dit is niet alleen een stuk goedkoper, maar je bent ook verzekerd van de gewenste kwaliteit. Het opslaan van jouw producten en het creëren van een goede voorraad wordt op deze manier een stuk goedkoper en je profiteert van optimaal gemak!

Aanbevolen Artikelen