Dit is de beste software voor nieuwe vloggers!

Je hebt waarschijnlijk een smartphone, en als je dit artikel leest durf ik er geld om te verwedden dat je hem gebruikt om foto’s te maken. Misschien ook video’s.

Maar wat heb je eigenlijk aan die foto’s? En nog belangrijker, hoe krijg je ze van je telefoon in een mooi formaat om ze op een TV te laten zien of te bewerken in Adobe Premiere Pro CC?

Ik wilde het weten, dus deed ik wat onderzoek naar welke software er is die mijn telefoonvideo’s kan bewerken en ze nog geweldiger kan maken (en daarmee bedoel ik HD).

Dus hier is mijn lijst van de beste video-converters – 5 gereedschappen om je telefoonvideo’s in iets meer om te zetten.

1) Wondershare Streamer – Android/iOS/Windows Converter + PC Streaming

Wondershare Streamer is een alles-in-één streaming speler & converter voor zowel je iOS/Android toestellen als je Windows PC. Het werkt op Windows XP, Vista, 7, en 8. Gebruik je een Mac dan kun je Wondershare Video Converter Ultimate gebruiken, wat in principe hetzelfde programma is maar dan voor Macs. Inbegrepen in de Streamer app zijn een mediaspeler, ondertitel ondersteuning & aangepaste profielen.

Streamer kan video’s in batch converteren tussen elk formaat en elke kwaliteit. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken met drag-and-drop functionaliteit en ondersteunt meerdere audio/videosporen op één bestand.

Nadat je het programma geïnstalleerd hebt, is het streamen van je videobestanden naar je PC ongelooflijk eenvoudig – kies gewoon “Send to My Device” of “Open in iMedia Converter”. Van daaruit is het aan jou wat je ermee wilt doen – als je ze op je telefoon wilt bekijken, zet je ze over via een USB kabel (dat gaat veel sneller). Wil je ze draadloos streamen, lees dan verder want Wondershare Streamer kan dat ook.

2) VivaVideo – video-editor voor Android

VivaVideo is een video bewerker en -maker die eenvoudige en snelle bewerking en productie van HD video’s belooft en ze dan direct uploadt naar YouTube, Facebook & andere sociale platforms. Het heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers, dus het moet wel iets goed doen! Met VivaVideo kun je je films bewerken met tekst, effecten, muziek & filters in real-time.

VivaVideo heeft een stel vooraf ingestelde bewerkingsstijlen waaruit je kunt kiezen, maar als je je eigen stijl wilt maken dan is dat ook prima! Er zijn ook in-app aankopen beschikbaar die je nog meer functies geven.

VivaVideo is gratis in de Play Store met in-app aankopen beschikbaar -check it out!

3) VideoShow – video-editor voor Android/iOS

In de App Store / Play Store wordt VideoShow beschreven als een alles-in-één video editor, foto diavoorstelling maker, en deelplatform. Het is een mooi vormgegeven app die kan bogen op meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Net als VivaVideo kun je met VideoShow je video’s aanpassen met stijlvolle effecten en overgangen.

VideoShow heeft veel mogelijkheden, waaronder het toevoegen van tekst & muziek aan je films, het aanpassen van snelheid/helderheid/verzadiging & meer. Het programma is beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen, met in-app aankopen als je wat extra functionaliteit uit je app wilt halen.

Aanbevolen Artikelen